Over ons

Wilt u vanavond een goed stukje vis op tafel, dan hoeft u Leidsche Rijn niet meer uit. Bij Vishandel Volendam vindt u een uitgebreid assortiment verse visproducten. Heeft u iets te vieren of krijgt u gasten? Dan zijn onze rijk gevulde visschotels een uitkomst. Onze kok bereidt de sauzen en marinades zelf. Vers, puur en zónder toegevoegde smaakstoffen. Dat móet u geproefd hebben. En wilt u een keertje niet koken, dan hebben wij een uitgebreide keuze aan kant-en-klaar maaltijden, soepen, paëlla en pasta’s.

  • Gebakken vis
  • Opgemaakte schotels
  • Sandwiches
  • Gerookte visdelicatessen

Leidsche Rijn Centrum wordt het stadscentrum waar je kunt shoppen met het gezin, kunt struinen langs leuke winkels waar je jouw nieuwe favorieten ontdekt en terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen. Met horeca in alle soorten en maten om in bij te komen. Van kleine koffiebar tot de grootste Foodmarkt van Nederland.

  • Ruime openingstijden
  • De eerste twee uur gratis parkeren
  • Wifi in het winkelgebied

Schoon tot op de graat

Als vishandel voldoen wij aan de strenge eisen die de Voedselwarenautoriteit (VWA) stelt. We beschikken over een uitgebreid hygiënisch plan waarin ons bedrijfsproces en onze productbehandeling aan een analyse worden onderworpen op mogelijke gevaren voor de voedselveiligheid. Critical points worden beheersbaar gemaakt door vastlegging van te nemen maatregelen, vastlegging van uit te voeren controles en vastlegging van de resultaten.

We hechten grote waarde aan een nette uitstraling naar onze klanten en hanteren daarom een strenge hygiënische werkwijze. Toonbank, werkblad en keuken worden voortdurend schoongehouden en aan het eind van iedere dag vindt een grondige reiniging plaats.

Verser dan vers

Onze grote groep trouwe klanten moet iedere dag kunnen rekenen op eersteklas kwaliteit vis en visproducten. Daarom verkopen we vrijwel alle vissoorten uit de Europese vishandel vanuit de verschillende afslagen met een dagelijks verse aanvoer. Vis die gisteren nog zwom fileren we ter plaatse en heeft u vandaag nog op uw bord.

Verder worden onze broodjes, salades, visschotels en gebakken vis en hapjes door ons personeel dagvers klaargemaakt. Schalen haring, de barbecue- en gourmetschotels en de zalmsalades worden bij bestelling kort tevoren door ons opgemaakt.

Kwaliteit en versheid leveren we graag tot over uw drempel. Vandaar geven we uw vis mee in een ice-pack of een tempex box. Versheid blijft hiermee een geruime tijd buiten de ijskast gegarandeerd behouden.

Winkelwagen
Scroll naar boven